martes, 29 de enero de 2013

CINEMA A L'ATENEU DE CERDANYOLA



DIJOUS 31 DE GENER ATENEU DE CERDANYOLA : SHAKESPEARE A LA PRESÓ






"Cesare deve Morire" de Paolo i Vittorio Taviani | Itàlia, 2012 - 76 min. Color. VOSE (italià) 
Documental sobre els tallers teatrals que el director Fabio Cavalli organitza a la presó romana d'alta seguretat de Rebibbia. Els presos preparen una representació de Juli Cèsar de Shakespeare. Acaba la representació al teatre de la presó Rebibbia de Roma. El públic aplaudeix entusiasmat, els llums s'apaguen i els actors tornen a la seva condició de presos camí de les cel·les.


CINEMA SOCIAL I KEN LOACH A LA BIBLIOTECA




El CINEMA DE KEN LOACH

Aprofitant la pel·lícula que es projectarà a l'Ateneu, la biblioteca us ofereix una selecció de films de Ken Loach i  llibres de cinema relacionats amb el cinema social.





martes, 22 de enero de 2013

CINEMA A L'ATENEU


"The Angels' Share" de Ken Loach  Regne Unit, 2012 - 106 min. Color. VOSE (anglès)

  A Glasgow, Robbie, un jove pare de família, no aconsegueix escapar-se del seu passat delictiu. Es travessa al camí de Rhino, Albert i la jove Mo quan, com ells, evita per poc la presó però rep una pena de treballs socials. Henri, l'educador que els han assignat, es converteix llavors en el seu nou mentor i els inicia en secret en l'art del whisky.


NOVETATS BIBLIOTECA


martes, 15 de enero de 2013

TORNA XISCNÈFILS.



Cinema a Cerdanyola.



Fènix 11·23" de Joel Joan i Sergi Lara, 2013 - 90 min. Color. VO (català) .

A la tardor de l’any 2004, Èric Bertran, un nen de 14 anys, crea un web inspirat en Harry Potter i l’Orde del Fènix per defensar la llengua catalana. Una nit, trenta guàrdies civils de la brigada antiterrorista de Madrid irrompen a casa seva i l’acusen de terrorista informàtic. El seu crim: enviar un correu electrònic a una cadena de supermercats demanant l’etiquetatge en català.

     Dijous 17 de gener - doble sessió: 19'30 i 21'30 h. Ateneu de Cerdanyola