miércoles, 27 de noviembre de 2013

martes, 26 de noviembre de 2013

CINEMA A L'ATENEU

"Violeta se Fue a los Cielos" d'Andrés Wood | Xile, 2011 - 110 min. Color VO 

Reconstrucció sense una línia cronològica del món interior de l'artista xilena Violeta Parra: les persones que van plasmar la seva vida, els seus viatges, amors, somnis, frustacions, il·lusions i pors.







                        DIJOUS 28 DE NOVEMBRE 21'30H ATENEU DE CERDANYOLA 

lunes, 25 de noviembre de 2013

Arribaré a 85 anys?



 No sé si jo arribaré als vuitanta-cinc anys, probablement no. Mickey Mouse ho ha fet, i segueix tan jove com el primer dia. Recordo aquelles tardes després d'arribar del col·legi, posava la tele i veia a Mickey al mateix temps que  menjava el meu bocata de nocilla. Jo sentia predilecció per Pluto, aquest gos entremaliat però encantador i fidel al seu amo. Aquest ratolí per mi sempre serà el gran mag de la pel·lícula "Fantasia" que ballava amb les escombres sense parar.
Sí, Mickey ja té 85 anys i l'il·lustrador (Fabrizio Petrossi) que encara li dóna vida, ha creat un curt que acompanyarà a la nova peli de Disney " Frozen."El curt és diu "Get a horse",s'estrena el dia 29 d'aquest mes. 
Aquest nadal tornaré a menjar xocolata i veure pelis.



sábado, 23 de noviembre de 2013

QUÈ FEM AL CAP DE SETMANA?

La Festa del cine independent


L'Alternativa celebra el seu 20è aniversari amb una retrospectiva i la projecció de 156 films al CCCB, la Filmoteca i l'institut Francès. Es passaran 22 de les pel·lícules més representatives del festival durant aquests anys ( Vida en família, Alícia a les ciutats,  etc) així com una taula rodona sobre l'evolució del cinema independent durant aquestes últimes dues dècades. Un total de'onze films i disset curts de tretze països competiran a la secció oficial.
Per més informació :

L'ATERNATIVA
CCCB, Filmoteca de Catalunya i Institut Francès.
Del 18al 24 de novembre.
alternativa.cccb.org/2013/ct/




miércoles, 20 de noviembre de 2013

CINEMA A L'ATENEU DE CERDANYOLA


                                        DIJOUS21 DE NOVEMBRE A LES 21'30 h.        







"Wadja"  de Haifaa Al-Mansour | Aràbia Saudita, 2012 - 100 min. Color VOSE.

Narra la història de Wadjda, de deu anys, que viu en un barri de Riad, capital de l'Aràbia Saudita. Tot i que creix en un ambient conservador, es tracta d'una nena plena de vida que porta pantalons, texans i sabates d'esport, que escolta rock i que somia una única cosa: comprar-se una bicicleta verda per competir amb el seu amic Abdallah.

miércoles, 13 de noviembre de 2013

CINEMA A L'ATENEU DE CERDANYOLA DEL VALLÈS


"Paradise: Lieben" d'Ulrich Seidl | Àustria, 2012 - 120 min. Color VOSE (alemany, anglès). 


A les platges de Kenya anomenen "sugar mames" a les europees que, a canvi d'una mica d'amor,asseguren la subsistència a joves africans. Teresa, una austríaca de cinquanta anys i mare d'una filla adolescent, decideix anar-se'n de vacances a aquest paradís de l'exotisme. Busca amor.








miércoles, 6 de noviembre de 2013

CINEMA A L'ATENEU DE CERDANYOLA


"Rebelle" - Canadà, 2012 | 90min. Color. VOSE

Narra la històriade Komona, una nena de 12 anysque viu pacíficament en un pobletde l'Àfrica subsahariana amb elsseus pares. Un dia és segrestadaper l'exèrcit rebel i es veu obligada a combatre com a nena soldat. Perla seva capacitat de salvar-se,l'anomenen "Bruixa de la guerra"El seu únic amic és un noi albí,Mag, que desitja casar-se amb ella.
Nominada als Oscars 2013 per millor pl·lícula de parlar no anglesa.

DIJOUS 7 DE NOVEMBRE A LES 21'30h

www.xisc.org
.

sábado, 2 de noviembre de 2013

QUÉ FEM AL CAP DE SETMANA?





 La nostra recomanació és el saló del còmic de Barcelona.  El Saló del Còmic us ofereix  la projecció de pel·licules en la "Sala de Proyecciones Auditori Barradas"  Rambla Just Oliveras 56.

Especial Tatsunoko, Especial Wakfu, Xerrades sobre  el Estudi Ghibi amb la projecció de" Susurros del corazón" i moltes coses més.
(A la Biblioteca trobareu una selecció de films de l'estudi Ghibi)


http://www.ficomic.com/