miércoles, 19 de septiembre de 2007

ELS PREMIS A LA MOSTRA

Lust Caution va ser la gran guanyadora de la Mostra. El film està ambientat a Shangai en plena Segona Guerra mundial, on un grup d'estudiants patriotes ordeixen l'assassinat del cap de intel.ligència xinès. Lee ha contat amb els seus actors preferits Tony Lang, Joan Chen i una debutant Tang Wei com personatge central. La peli torna a estar basada en un relat curt, en aquest cas, de Eileen Chang.
Brat Pitt i Cate Blanchett van ser els guanyadors de la Copa Volpi a les millors interpretacions. Pit aconsegueix el premi pel la seva actuació del bandit Jesse James amb aquest guardò el actor norteamericà va desbancar a els dos grans favorits Michel Caine i Jude Law (protagonistes de la Huella), peli que la crítica esperava amb entusiasme. Al final va veure unanimitat, tota la crítica va aplaudí el funcionament dels sarcàstics diàlegs escrits per el premi Nobel Harold Pinter.
Blanchett, gràcies a la gran interpretació que fa de Bob Dylan amb I'm not there, es posa a primera fila per la carrera a l'oscar.
Una distinció una mica discutida va ser el LLeó d'argent a Brian de Palma com millor director per Redalet.
El curt Alumbramiento de Eduardo Chapero va ser el guanyador al millor curtmetratge. El premi del jurat va ser per Lagraine et le mulet de Abdellatif Kechiche i no oblidem el Lleó d'or per tota la seva carrera a Tim Burton
Perque us feu una idea aquí deixo el trailer de Lust Caution.
Ens veiem a San Sebastian


No hay comentarios: