viernes, 23 de noviembre de 2007

ACTUALITAT A LA BIBLIOTECA

Biblioteca Ca n'Altimira presenta: les noves adquisions de cine. Trobareu DVD com: Banderas de nuestros padres, Dias de cine, Una casa de locos, Cándida, Uno para todas, Manuale d'amore, La perdición de los hombres, Saraband, Camino a Guantánamo, Sofhie Scholl, Happy Together, Vidas privadas, Rocky Ballboa, Solo el cielo lo sabe, Diamante de sangre, En busca de la felicidad, Asi es la vida, Optimistas, Radio Favela, Dias sin huella, El último rey de Escocia, La vida de los otros, La caja Kovak, Trastorno, 300, Cry wolf, Área de descanso etc..
Chan Chan! la bilio us presenta a la secció reservada els llibres de cinema: Directos al Infierno. Actores malditos, crápulas varios, casos perdidos. El títol ho diu tot, llibre interessant fet per una persona que li agrada el cine, sense cap pretensió científica ni didàctica, el seu autor argenti ja ens deixa molt clar les seves intencions amb el pròleg. Un altre es: 1001 películas que hay que ver antes de morir, de Steven Jay Schneider, un estudiós del mòn del cinema, te bona pinta, també els volums de Este rodaje es la guerra llibres plens de curiositats de les pelis i els actors.
I deixo pel final el gran Gubern amb la seva renovada Historia del cine que es pot dir, d'un home com ell, el cine és Gubern.

1 comentario:

Berta Bocado dijo...

Horror! jo em vaig quedar aturada en el lot d'estiu del 2005... i cada vegada són més les pelis que tinc pendents...
Susan Vance, hauries d'editar una llista especial per gent com la Berta Bocado que ha perdut el fil cinematogràfic, amb la recomanació de
"les 10 pelis que s'han de veure dels darrers anys disponibles a la biblioteca." la d'en Maradona no cal... i les xines de por tampoc.

Veus com no era difícil deixar-se anar? Espai de llibres, veus com la susane ha acabat parlant del single? un dia se t'escaparà alguna cosa, temps al temps...