lunes, 10 de diciembre de 2007

PARELLES DE FET


Avui comença una historia interminable (això es desitja) entre la literatura i el cinema. A vegades aquesta relació com totes les de parella, te incertitud, amors apassionats i finals sobtats. Bé la S.Vance presenta les parelles i vosaltres vegeu, llegiu i decidiu. Allà va, obrim el joc.

Parella one "Festín del amor" autor Charles Baxter, llibre que teniu a la vostra disposició a la Biblio i el "Juego del amor" de Robert Benton, la peli de moment no està a la biblio, la trobareu al cinema. La Vance opina d'aquesta parella que resulta una mica ensupida, el llibre té el seu propi camí i el film busca nous paisatges amb finals més positius, no tenen moltes actituds comuns la nostra primera parella. Fem la nostra aposta pel llibre, Baxter ens deixa clar des del principi de la història que la vida no és de color de rosa, la peli sembla que busca una justificació permanent pels avatars de la vida amb una dulcificació innecessària al final.

Amb aquesta exposició telegràfica ho deixem per avui, ara sou vosaltres els protagonistes, la vostra opinió és molt valuosa. (no és important estar en situació de parella per fer comentaris, ser single esta de moda, almenys això diuen).

No hay comentarios: