miércoles, 12 de diciembre de 2007

ÚLTIMA HORA

Ja hi som, ha sortit la llista de nominacions als Globus d'Or. L'actor Javier Bardem i el compositor Alberto Iglesias es troben entre els candidats per aquests premis considerats com l'avantsala dels Oscars. Bardem optarà com a actor secundari pel seu treball a No country for old men, dels germans Joel i Ethan Coen. El flamant premi Nacional de Cinema, Alberto iglesias, està nominat per la banda sonora de The kite runner, de Marc Foster. Bardem, que encarna en aquest film Anton Chigurh, un assassí en sèrie que va assolar Texas a la dècada dels 70, lluitarà pel Globus d'Or al costat d'actors com Casey Affleck, per la seva feina a El asesinato de Jesse James a manos de Robert Ford; Philip Seymour Hoffman, per Charlie Wilson's war; John Travolta, per la seva feina a Hairspray; i Tom Wilkinson, per Michael Clayton. A més de Bardem, que ja va aconseguir el premi de la crítica de Nova York dilluns passat per el seu treball, aquest film competirà als Globus d'Or pels guardons de millor pel·lícula dramàtica, millor director i millor guió. El compositor Alberto Iglesias està nominat per la banda sonora de The kite runner, de Marc Foster. Iglesias es disputarà el premi amb els creadors de les bandes sonores d'Into the wild: Michael Brook, Kaki King; Grace is Gone: Clint Eastwood (que no sap fer el gran Eastwood) i Promesas del este: Howard Shore.
Els actors George Clooney Michael Clayton, Viggo Mortensen Promesas del Este, Denzel Washington American gangster, Daniel Day Lewis Pozos de ambición i James McAvoy Expiación competiran pel el Globus d'Or al Millor Actor Dramàtic; mentre que les actrius Cate Blanchett Elizabeth. La edad de Oro, Julie Christie Away from her, Jodie Foster The brave one, Keira Knightley Atonoment i Angelina Jolie A mighty heart, ho faran a la categoria femenina.
El Orfanato ha quedat fora de les nominacions.
La 65 edició del Globus d'Or, rendirà homenatge a Steven Spielberg, es celebrarà el pròxim 13 de gener del 2008 al Beverly Hilton de Los Angeles (EUA). Sort a tothom. Comença la marató dels premis, després arrivaren Goya i Oscars.

No hay comentarios: