jueves, 28 de febrero de 2008

OSCAR 2008

J. Bardem ha guanyat l'oscar al millor actor secundari pel seu paper d'un assassí en la pel·lícula "No es país para viejos" dels Coen.
Bardem ja va ser candidat als Oscars l'any 2001 pel seu treball a la cinta de Schnabel " Antes de que anochezca" on interpretava a un magnífic Reynaldo Arenas(per cert, el millor de la peli). Bardem s'ha convertit així en el primer actor espanyol que rep un Oscar. Aquest premi és la culminació d'un any inoblidable: Globus d'or, Bafta britànic, i el premi del Sindicat d'actor i crítics dels EEUU.
Aquesta entrega no va tenir grans sorpreses, amb les magnífiques actuacions de Day-Lewis i Tilda Swinton tot estava cantat. Igual com va passar als Goya ha guanyat una peli no comercial. Una pregunta: algú recorda els actors principals de "No es país para viejos" quan surt de la sala?
Que gran és Bardem, felicitats.

Els altres premis
Millor peli No es país para viejos.
Millor actriu Marion Cotillard
Millor direcció Els germans Coen
Millor peli d’animació Ratatouille
Millor guió original Juno


1 comentario:

Sra. Doubtfire dijo...

Fantástico Bardem!!! El Oscar es super merecido. Asesinos en el cine ha habido y habrá muchos, pero tardaremos en olvidar la mirada fría y distante, además de ese horrible corte de pelo, de Anton Chigurh.
Chapeau!!!